Auto laten taxeren


Om een taxatie aan te vragen, vragen we je vriendelijk om ons taxatie formulier in te vullen met de nodige gegevens over je sloopauto. Zodra we je gegevens hebben ontvangen, streven we ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Samen kunnen we dan de mogelijkheden bespreken.

Naast onze eerlijke prijzen bieden we snelle servicetijden en betalingen, evenals een rechtstreekse vrijwaring voor je sloopauto. Wanneer het niet mogelijk is om je sloopauto zelf naar onze locatie te brengen, geen probleem. We hebben een ophaalservice beschikbaar in onze regio.

Vul het taxatieformulier in en we nemen spoedig contact met je op. Alvast bedankt!

  Voertuiginformatie
  Logistiek


  Persoonsgegevens
  Op zoek naar kwaliteit voor je auto?
  Ontdek nu onze uitgebreide voorraad auto-onderdelen!

  Geanimeerde Knop

  TAXATIE AANVRAGEN

  Taxatie van Jouw Sloopauto: Eerlijke Prijzen & Snelle Service


  Welkom op onze taxatiepagina! Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. We bieden je altijd een eerlijke prijs voor jouw sloopauto. We begrijpen dat het besluit om een auto, hoe oud of beschadigd ook, van de hand te doen een grote stap kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat jij een eerlijke vergoeding krijgt, gebaseerd op de echte waarde en conditie van jouw voertuig.

  Heb je geen mogelijkheid om de sloopauto naar ons toe te brengen? Geen probleem! We bieden een handige ophaalservice aan binnen onze regio.

  OPENINGSTIJDEN:

  Maandag t/m vrijdag
  08:30 – 12:00 & 13:00 – 17:30

  Zaterdag
  08:30 – 12:00

  BTW:NL864298067B01
  KVK:87451670

  Onze gegevens:

  Contactinformatie